Palvelut

Kotisiivous asiakkaan välineillä ja aineilla:

Kotisiivous pitää sisällään toivomiesi kohteiden siivouksen sinun välineitäsi käyttäen. Kohteita voivat olla esimerkiksi tavaroiden järjestely, pölyjen pyyhintä, mattojen tamppaus, imurointi, moppaus, wc:n pesu, ikkunoiden pesu jne. Varaa aika ilmaiselle tutustumiskäynnille, jonka aikana pääsemme puolin ja toisin tutustumaan ja suunnittelemaan yhdessä kotiinne tuottamaamme siivouskokonaisuutta.

HUOM! Tällä hetkellä emme valitettavasti voi allergian takia palvella asiakkaita, joilla on kissoja tai kaneja. Koiranomistajat ovat sen sijaan lämpimästi tervetulleita asiakkaiksemme!

Kotisiivous yrityksen välineillä ja aineilla:

Kotisiivous pitää sisällään sinun toivomiesi kohteiden laadukkaan siivouksen yrityksen aineita ja välineitä käyttäen (lukuunottamatta imuria ja wc-harjaa hygieniasyiden takia). Näin työ tapahtuu nopeasti ja tehokkaasti laadukkaalla lopputuloksella. Varaa aika ilmaiselle tutustumiskäynnille, jonka aikana pääsemme puolin ja toisin tutustumaan ja suunnittelemaan yhdessä kotiinne tuottamaamme siivouskokonaisuutta.

Käytän siivouksessa suomalaisen KiiltoCleanin siivousaineita, jotka olen todennut käytössä tehokkaiksi. KiiltoClean ottaa tuotekehittelyssään huomioon ympäristönäkökulman ja on sitoutunut noudattamaan kansainvälisen kestävän kehityksen vastuullisuusohjelmaa Responsible Carea. Käytän puhdistusaineita vain, kun niitä todella tarvitsen. Osa pinnoista puhdistuu ilman pesuainetta, koska käytän tehokkaita mikrokuituvälineitä. Näin siivouksen kemikaalikuorma pysyy mahdollisimman pienenä.

Siivousvälinevalinnoissa suosin ViledaProfessional-sarjan ammattikäyttöön tarkoitettuja tuotteita. ViledaProfessional on alun perin saksalainen yritys, jolla on toimintaa 20 eri maassa. ViledaProfessional on siivoualan tuotekehityksen edelläkävijöitä ja olen todennut Viledan tuotteet käytössä erittäin tehokkaiksi. Yritys ottaa ihailtavalla tavalla myös ympäristönäkökulman huomioon ja Viledalle onkin myönnetty mm. Pohjoismainen ympäristömerkki.

Tahranpoistossa käytän Universal Stonea, joka on Saksassa kehitetty, hellävarainen, mutta tehokas tahranpoistaja. Tuote on täysin biohajoava ja siten turvallinen vaihtoehto koville kemikaaleille. Jakelijana käytän suomalaista AS-Palvelut Oy:tä.

HUOM! Tällä hetkellä emme valitettavasti voi allergian takia palvella asiakkaita, joilla on kissoja tai kaneja. Koiranomistajat ovat sen sijaan lämpimästi tervetulleita asiakkaiksemme!

PALVELUT

HINNASTO

OTA YHTEYTTÄ