Tietoa yrityksestä ja yrittäjästä

Olen kolmekymppinen kotisiivousyrittäjä. Yritykseni Tmi: Maisa Kuhnon perustin tammikuussa 2015. Yritykseni työllistää myös hyvää ystävääni Taru Tirkkosta, joka on työskennellyt yrityksessäni jo usean vuoden ajan.

Alan osaamista olen saanut opiskelemalla kolme vuotta kotitalous- ja kuluttajapalveluja Kouvolan ammattiopistossa. Opintoni pitivät sisällään mm. siivouksen, kotiruoan valmistuksen ja hoivapalvelujen opintoja. Työelämässä olen toiminut ennen yritykseni perustamista mm. siivoojan, keittiöapulaisen, sekä henkilökohtaisen avustajan nimikkeillä. Minulla onkin runsaasti kokemusta ja osaamista, jota haluan käyttää asiakkaitteni arjen helpottamiseksi.

Minulle tärkeintä on tarjota laadukasta, asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioonottavaa, kiireetöntä ja ystävällistä palvelua, jonka perustana on kristillinen arvomaailmani. Asiakkaiden kohtaaminen ja konkreettisen avun antaminen ovat mielestäni tässä työssä ehdottomasti parasta. Olethan yhteydessä!

P.s. Yrityksen Asiakasrekisteriselosteen pääset tutustumaan tästä: Asiakasrekisteriseloste. Yrityksen Omavalvontasuunnitelmaan pääset tutustumaan puolestaan tästä: Omavalvontasuunnitelma.

PALVELUT

HINNASTO

OTA YHTEYTTÄ